Valtuutettu Toshiba ilmastointijälleenmyyjä
Aukioloajat: arkisin 09-17, tai erikseen sovittaessa.

MITSUBISHI ELECTRIC

 


 Ilmalämpöpumput

Mitsbishi Electricin ilmalämpöpumppu on turvallinen ja varma sijoitus, joka tulee tulee säästämään rahaa monen vuoden ajan. Ilmalämpöpumppuja on kahta mallistoa GE-sarja ja FD-sarja. Molemmat mallit ovat energialuokaltaan A / A ja ne ovat suunniteltuja pohjoisiin ilmasto-olosuhteisiin. Mitsubishi Electric myöntää ilmalämpöpumpuilleen 3 vuoden täystakuun. Kompressoritakuu on 5 vuotta.

Ilmalämpöpumput kotiin
Ilmalämpöpumput suurempiin tiloihin


 Ilma-vesilämpöpumput

Mitsubishi Electricin ilma-vesipumput ovat energiatehokkaita ja toimivat kompressorikäytöllä matalista ulkolämpötiloista (Zubadan - 25 astetta). Mitsubishin ilma-vesipumput soveltuvat pohjoismaisiin olosuhteisiin. Patterijärjestelmän vesi ei kierrä ulkoyksikössä, vaan energia luovutetaan sisäyksikön lämmönvaihtimessa. Mallistosta löytyy myös erityisesti saneerauskohteisiin suunniteltu malli, PAC-IF021B-E. Järjestelmä voidaan liittää helposti olemassa olevaan lämminvesivaraajaan.

Ilma-vesilämpöpumput kotiin
Ilmavesi- ja kiinteistölämpöpumput


 Huonekohtaiset ilmanvaihtokojeet

Ilmanvaihto energiataloudellisesti ei ole ongelma. Ei ilmastointikanavien rakentamista, eikä eristämistä. Ratkaisu on Mitsubishi Electricin VL-100U-E, jossa on lämmön talteenotto.

Lue lisää VL-100U-E:sta

eXtraEnergia Oy | Tampereen Valtatie 1 | 20300 Turku | +358 (0)400 114 150 | info@extraenergia.fi
Tulosta tämä sivu
Julkaisujärjestelmä SiteSystem version 1.63 Netello Julkaisujärjestelmä
 Hakukoneoptimointi